Ontdek hier

Mooie woorden

van anderen

Ik was toe aan een nieuwe baan, maar wist niet goed hoe ik moest formuleren wat ik wilde, wat mijn eigen voorwaarden waren en hoe ik mezelf dan het beste kon presenteren. Mariken heeft me geholpen om woorden te vinden voor het werk dat ik wil doen. Door middel van haar oefeningen die ook in het programma Redesign Your Life zitten, weet ik nu wat ik belangrijk vind en waar ik plezier uit haal. En ik weet nu hoe ik, wat ik wil, duidelijk kan overbrengen bij mijn volgende sollicitatie.

Sandra

Mariken biedt een erg fijne methode om inzicht te krijgen in wat ik graag wil in mijn werk en leven. Het online programma geeft praktische opdrachten en in de filmpjes geeft Mariken duidelijke toelichting, waardoor het goed te volgen is. Ze bespreekt herkenbare dingen en de opdrachten zijn goed uitvoerbaar. Ik heb nu meer inzicht in wat ik wil gaan doen en heb nu ook de moed om de volgende stap te zetten!

Liesbeth

Ik heb meer inzicht gekregen in hoe ik in het leven sta, waar ik blij van word en waar ik behoefte aan heb. Echt een fijn online programma waarin je echt tot de kern komt. Er worden steeds behapbare stappen gezet die echt ergens toe leiden. Mariken geeft heldere voorbeelden en duidelijke opdrachten waarmee je jezelf steeds beter leert kennen. Aanrader! 

Julie

Mariken is ontzettend sterk in feedback geven, ze is niet bang om kritisch te zijn maar zorgt er altijd voor dat je ook iets kan met de feedback, ze denkt mee over hoe je met je toekomst aan de slag kan. Mariken is ontzettend goed in mensen in hun kracht zetten. 

Nina

Mariken is sterk op de inhoud met veel gevoel voor mensen. Het heeft mij enorm geholpen om een nieuwe richting te ontdekken, doordat zij open staat voor jou. Ze stimuleert je om na te denken, maar is ook heel daadkrachtig en verlangt dat ook van jou. Dat helpt enorm! 

Vera

Hele fijne training gehad bij Mariken om inzicht te krijgen in mijn drijfveren en krachten en zo op een goede, gefundeerde manier mezelf te kunnen profileren en een nieuwe baan te vinden. Haar oefeningen helpen hierbij enorm. Ik weet nu waar ik het beste tot mijn recht kom en wat voor mij belangrijk is in mijn werk.

Linda

Ik heb door door Mariken geleerd selectief te zijn in hetgeen wat ik wel en niet wil gaan doen. Ik heb geleerd meer op te komen voor / te kiezen voor mezelf en om vaker nee te zeggen. Ik weet nu hoe ik kan overbrengen wat ik zelf wil in mijn werk.

Maartje

Wat Mariken vertelt maakt ze waar. Ze leverde mij een vliegwiel waardoor er van alles in mijn leven in beweging is gekomen. En daarnaast is ze een heel prettig en toegankelijk, maar houdt ze je wel een spiegel voor. 

Claudia